Politseijuhina oma meeskonda komplekteerima asunud Vaher ütles Delfile, et vangerdused ametis ei ole läbi. Uue inimese peab Vaher nimetama keskkriminaalpolitsei juhi ametist lapsehoolduspuhkusele siirduva Aas asemele.

Aas asus keskkriminaalpolitsei (kripo) juhi kohuseid täitma 2013. aasta 1. augustist. Kevadel lapsehoolduspuhkusele mineva Krista Aasa asendaja leidmisega Vaher oma sõnul praegu tegeleb, kuid ühtki võimalikku nime ei taha veel nimetada.

"Otsime jätkuvalt uut hingamist," ütles Vaher. "See ei ole halvaga öeldud, vaid organisatsioon peab olema muutumises. Elu ei seisa ka paigal, ka kellaseierid tiksuvad."

Nii Lõuna- kui Ida prefektuurides vahetusid kriminaalpolitseijuht ja piirivalvejuht.

Lõuna prefektuuri kriminaalbürood asus suvel pärast endise juhi Vallo Koppeli Ida prefektiks siirdumist juhtima Meelis Saarepuu ning uuest aastast alustab Lõuna piirivalvebüroo juhina tööd varasem Koidula maanteepiiripunkti juht piirivalvekolonelleitnant Tamar Tamm.

Uusi juhte otsib Vaher ka Ida prefektuuri kriminaalpolitsei- ja piirivalvebüroole, kuid ei ole neid veel ametisse nimetanud.