Delfiga võttis ühendust mitu kodanikku, kes kurtsid, et ei saa Solarise keskuse juures normaalselt liigelda, kuna ühe sissekäigu ette jalakäijate teele on pargitud terve hunnik erinevaid luksusmaastureid.

Keskuse ühe sissepääsu juurde oli pargitud hinnakad Porsche ja Range Roveri maasturid ning ka olenevalt varustusest 60 000 euroni küündiv Volvo linnamaastur.

Delfi lugeja sõnul on ta neid maastureid, millel kõigil ilutseb hiljuti ka avalikkuse tähelepanu all olnud kohvibrändi Zinzino kiri, seal piirkonnas varemgi näinud.

Ärileht kirjutas tänavu augustis, et internetifoorumites käib elav arutelu, kas Zinzino kohvitoodete müüjad osalevad püramiidskeemis või mitte. Tarbijakaitseameti esindajate sõnul on tegemist soovitusturundusega tegeleva ettevõttega, ehkki piirid on siin väga hägusad.

Zinzinoga teenib inimene siis, kui ta koostab oma müügimeeskonna. Kohviärisse sukelduja stardipakett maksab 1000 eurot ja koosneb kahest espressomasinast ja eri kohvidest. Ärileht arvutas, et kõige kõrgemale tasemele jõudnud müüja peab enda alla koguma 756-pealise müügimeeste ja ostjate kamba, kusjuures ettevõtte reklaammaterjale uskudes on nii võimalik teenida 12 000 eurot kuus.

Foorumites kirjutajatel on peamine mure see, et sõbrad ning sugulased on üleöö muutunud ning määrivad pähe tooteid, nagu osaletaks suisa uues püramiidskeemis. Kohvi kvaliteedile ei ole inimestel üldiselt etteheiteid, küll aga selle krõbedale hinnale, kirjutas leht

Lisaks Solarise kaubanduskeskusele, asub nimetatud piirkonnas ka Itaalia restoran ning Nokia kontserdimaja.