Ida prefektuuri pressiesindaja kinnitas Delfile, et praeguste andmete kohaselt suri haiglas ka 3-aastane tüdruk. Sõiduautot juhtinud naine on jätkuvalt raskes seisundis haiglas ning teine tüdruk on Tallinna haiglas.

Politsei pressiesindaja selgitas, et avarii hetkel oli auto tagaistmel kolm põlvkonda - hukkunud naine Svetlana oma väikse tütre ja väikse tütretütre Sonjaga. Haiglas suri seega hukkunud naise lapselaps.

Traagiline avarii juhtus pühapäeva pärastlõunal kella 15 paiku Ida-Virumaal Sillamäe lähistel. Veoauto Volvo ja sõiduauto Opeli kokkupõrkes hukkus kaks sõiduautos olnud inimest. Kolm inimest toimetati haiglasse.

BNSi andmetel hukkusid 35-aastane Andrei ja 43-aastane Svetlana. Haiglasse toimetati naine ja kaks last, kellest üks täna suri.

Täna surnud väikese Sonja ema Jana ei olnud õnnetuse ajal autos. Hukkunud Svetlana tütar on aga Tallinna haiglas ravil.

Esialgse info kohaselt liikus sõiduauto Opel Narva suunas, kui sõiduautost sooritati möödasõit. Möödasõitu sooritanud sõiduauto riivas ümberreastumisel sõiduautot Opel, mis kaotas juhitavuse, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku veoautoga. Liiklusõnnetuse toimumiskohas olid teeolud väga libedad.