"Hetkeseisuga on minu meelest jumala normaalne. Tuul küll puhub kõvasti. Mul jäeti näiteks üks kella neljane kohtumine ära, tormihoiatuse pärast. Enne kella 15 kästi kõik lapsed ka koolist ära viia. Ühesõnaga siin võib veel midagi juhtuma hakata, aga praegu on okei," teatas paari tunni eest Kärt Berliinist.

"Kõikidele lastevanematele anti sõnum, et peaks lastele koolidesse ja lasteaedasse järele minema. Lennud on tühistatud. Päris memmed veel õues ringi ei lenda, aga tuul tugevneb ja kella viie paiku pidi korraliku hoo sisse saama. Eksperdid ütlesid, et võib tulla üks viimaste aastate tugevamaid. Kui veerand tundi tagasi koolist tulin, siis ei olnud hullu. Inimesed longivad veel rahulikult tänavatel," ütles Hamburgis resideeruv Henri kella 16 paiku.

"Hetkeseisuga ei anna eelmise tormiga võrrelda. Rahulikum on. Võiks öelda, et isegi igav," lisas sama mees kell 18.

"Siin Taani lõunapoolses piirilinnas Krusas muutub tuul tugevamaks. Kõik asjad, mis võiksid lendu minna, on juba ammu kõvasti kinni seotud. Seekord on rahvas tormiks paremini valmistunud ja oktoobriga sarnast kaost ma tulemas ei näe. Tormidega ollakse siin üldiselt harjunud," sõnas Steffen Saksa-Taani piiri lähedalt.