Vladimir on umbes 170 cm pikkune, tal on lühikesed tumedad juuksed ja suured pruunid silmad.

Seljas kandis Vladimir tumedat kapuutsiga jopet ja tumedat salli, jalas tumedaid saapaid ja tumedaid pükse.

Vladimir võib ringi liikuda kas Õismäel või Lasnamäel Punase tänava piirkonnas.

Politsei palub kõigil, kes on täna näinud fotol kujutatud Vladimirit või teavad tema võimalikku asukohta, helistada telefonil 110.

Politsei pressiesindaja ütles Delfile, et Vladimir toodi välja just kohtumajast, kus kohtunik oli andnud loa ta eeluurimise ajaks vahistada, kui mees autosse transportimise ajal nügelemise käigus lahti rabeles ja jooksu pani.

Vladimirit kahtlustatakse mitmetes vargustes.

Plehku pannud noormeest juhuslikult tänaval märganud pealtnägija rääkis Delfile, et ootas Süda tänavalt vasakpööret Liivalaia tänavale ja kui roheline tuli süttis, siis sõitis kodanik ristmikule välja.

"Ühtäkki jooksis Liivalaia ja Süda tänavate ristmikult üle meeleheitlikul kiirusel mees. Jooksis suunaga Kosmose kino poole. Vähendasin auto kiirust, kuna see jooksja ehmatas piisavalt. Talle järgnes veel kaks erariietes üle ristmiku tormajat. Kas need olid tagaajajad, ei oska öelda," kirjeldas kodanik Delfile.

Pealtnägija lisas, et talle tundus, et tegemist oli just meeleheitlike tormajatega, kes kõigest hoolimata sööstsid Liivalaia tiheda liikluse keerisesse.

Tänavu veebruaris hüppas samuti Liivalaia tänava kohtumajas teise korruse tagumise koridori suletud aknast alla 28-aastane kohtualune.

Põgeneja pidasid kõrvalkvartalis Ravi tänaval kinni konvoiteenistuse politseinikud. Mees oli saanud põgenemisel nii lõikehaavu kui ka muid vigastusi ning ta anti üle meedikutele.

Et mehe tervisega pärast hüpet kõik päris korras ei olnud, näitab ka tõsiasi, et tema teekond sellest punktist edasi on tähistatud verejälgedega. Neid mööda oli tema teekonda Ravi tänavale lihtne tuvastada.

Kohtualune tuli läbi koridori kohtuniku kabinetist. Vastavalt protseduurireeglitele on kohtualused kohtuniku ees käeraudadeta, täpsustas politsei pressiesindaja. Kinnipeetav põgenes pärast kabinetist väljumist, enne kui talle jõuti käerauad panna. Mees oli viidud kohtusse vahistamise pikendamisele, teda kahtlustatakse varguses autost.