"Me saime täna Jan Palmerilt ammendava vastuse ja meil ei ole põhjust selles infos kahelda," ütles Ansip täna valitsus pressikonverentsil. "Ma eeldan, et juhatus räägib tõtt ja ainult tõtt."

Ansipi hinnangul on 200 000 eurot siiski ebamõistlikult kulutatud. „See on kohutavalt suur summa ja ma pean ebamõistlikuks, et enam kui kolmandiku ettevõtte marketingikuludest kulutas ettevõte jäähoki meistrivõistluste kaudu.“

"Ma ei arva, et iga soomlane eelistaks Estonian Airi seetõttu, et ettevõte toetas jäähoki võistlusi ja julgen kahelda selle marketingiürituse vajalikkuses," ütles Ansip, lisades, et ta pole marketingi alal ekspert.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsi sõnul on probleem selles, et sponsorluse andja võtab suuri kohustusi ja kui sponsorluse võtja on üks ja sama isik, siis selles on probleem. "Mul puudub info, et Tero Taskila oleks rahvusvahelise jäähoki liidu presidendiks kandideerinud," sõnas Parts.

Kultuuriministeerium ja rahandusministeerium valmistavad praegu ette riigiosalusega äriühingute sponsorluse reegleid ja see peaks tulema valitsuses arutlusele 16. jaanuaril.