1970. aastal alustasin teenustemaja ehitamisega – seal olid olemas vajalikud asutused meditsiinipunktist kuni sööklani, et inimestel oleks võimalik kõik asjad ühes kohas korda ajada. Teenustemaja praegune aadress on Teenuste tee 2.

Kolmas hoone on veetornelamu, mille praegune aadress on Teenuste tee 4. Veetornelamu tipus on mahuti 300 tonni veega, mis tagab tervele Tabasalu alevikule õige survega puhta vee, kuna kasutatakse enam kui 200 meetri sügavusi kaevusid.

Nimetatud hoonete ümber on kokku ligikaudu 5 hektarit maad. Sellele tühjalt seisnud maale hakkas riigimajand rajama Tabasalu parki. Selle töö tegijaks oli haljastusbrigadir Anna Raudleht (1935 – 2009). Teda abistasid üheksa naist ja traktorimees Feliks Urban. Nad rajasid korraliku kaasaegse pargi. Kadedusega võib vaadata, kuidas kõik on äärmiselt hästi kokku sobitatud koos erinevate puu- ja põõsaliikidega, murust rääkimata.

Anna Raudleht oli sündinud Eestimaa Läti-äärses nurgas rikaste talupidajate tütrena. Ta küüditati okupatsioonivõimude poolt 1949. aasta 25. märtsil Siberisse. Pärast Siberist naasmist jõudis ta 1970ndatel aastatel minu juurde, kus ma andsin talle selle pargi rajamise ülesande. Järgneval kümnel aastal tegi ta oma tööd väga hästi. Kuigi tema nimi oli Raudleht Anna, hüüti teda Muru-Annaks – ta käis ka mujal muru rajamas ja teeääri korrastamas. Selle pargi nimi võikski olla Raudlehe park või Muru-Anna park!

Kui selline lahendus ei sobi, siis tuleks park nimetada lihtsalt Tabasalu pargiks.

Need valla juhid, kes on teinud vea ja andnud sellele nimeks Tui park, peavad selle ka parandama. Et Tabasalu päevade järgmistel kutsetel ja plakatitel oleks juba pargi uus nimi. 24. augustil 2013 toimunud Tabasalu päevad olid väga toredad ja neid peab kindlasti ka tulevikus korraldama!