Politseipatrulle oli teisipäeva hommikul näha kõikjal linnas, valve on sisse seatud meediaväljaannete ja metroojaamade juures ning Champs Élysée avenüül, teatab AFP BNS-i vahendusel.

Uurijad pole suutnud tulistajat tuvastada. Siseminister Manuel Valls kinnitas, et tema tabamiseks tehakse kõik, mis võimalik.

"See isik on endiselt vabaduses ja kujutab endast reaalset ohtu. Teeme tema tabamiseks kõik," lubas minister.

Esmaspäeval tungis mees kella 10.15 (Eesti aja järgi 11.15) paiku vasakpoolse päevalehe Libération toimetusse ja tulistas haavlipüssist 27-aastast fotograafi abi, kes oma esimesel tööpäeval rinna- ja kõhuhaavadega kriitilises seisundis haiglasse viidi.

Umbes poolteist tundi hiljem kõlasid lasud Pariisi teises otsas La Défense'i äripiirkonnas Société Générale'i panga peamaja juures, prokuratuuri sõnul oli arvatavalt tegemist sama mehega. Seal keegi viga ei saanud.

Mees võttis oletatavasti seejärel La Défense´i juures lühikeseks ajaks ühe autojuhi pantvangi ning sundis sõidutama ennast Champs Élysée lähedusse.

Tulistaja motiivid on ebaselged, kuid politsei arvates tungis sama mees eelmise nädala lõpus uudistekanali BFMTV Pariisi peakorterisse, tulistas mitu lasku huupi ja ähvardas vanemtoimetajat. Politsei teatel viitavad turvakaamerate salvestused, et tegemist on ühe ja sama isikuga.