Aprillis toimus Amsterdamis Hack in the Box konverents, kus häkker Hugo Teso demonstreeris seda, kuidas on võimalik tavapäraste eBayst ostetud seadmetega kaaperdada õhus lendav lennuk. Kasutades lennusimulaatorit, näitas Teso, kuidas ta on võimeline virtuaalsete raadiosignaalide ja Androidi telefonirakendusega muutma lennuki kiirust, suunda ja kõrgust. Teso sõnul pole praegused lennukite turvameetmed piisavalt tugevad, et saada aru, kustkohast käsklused tulevad.

Maailmast on teada mitmeid juhtumeid, kus häkkerid tungisid valitsuste poolt loodud süsteemidesse. Näiteks on kustutatud liikluskaamerate poolt salvestatud pilte, paisatud segi valgusfooride töörežiimid, varastatud tähtsaid dokumente ministeeriumide andmebaasidest ning tehtud palju muid kriminaalseid asju.

PCWorld.com kirjutas 2011. aasta 10. mail, et küberkuritegevus ei kao ära, kuna kõike on võimalik lahti häkkida. Lisaks on küberkurjategijatel väike võimalus vahele jääda. Õigete vahenditega on ettevõtetesse sissemurdmine peaaegu sama lihtne kui silmade sulgemine.

Me elame maailmas, kus kõik on omavahel seotud. Tegelikult muudab see häkkimise just lihtsamaks. Samas ei saa me maailma lahti ühendada, kuna nii internet kui ka e-teenused on loodud eelkõige meie enda hüvede teenimiseks.

Mis puutub e-valimistesse, siis saab igaüks teha oma valiku, kuidas ta hääletab: kas internetis või valimiskasti juures.