Ohvri kolm poega - kuueaastane Osvald, nelja-aastane Oskar ja üheaastane Malik - on pärast tragöödiat vanaema Milvi (56) ja vanaisa Riho (57) kasvatada, kirjutab Õhtuleht.

"Railit ennast ei ole enam, aga poistes näeme teda edasi elamas!" lausub Milvi. Et juhtunuga leppida ja sellest aru saada, käivad lapsed ja Milvi ka hingeabi asjatundjailt abi saamas. Kuid, nagu Milvi ise ütleb: päriselt ja lõpuni ei ole võimalik juhtunut mõista ega sellega leppida mitte kunagi.

Kes ta on? Tuneesiast pärit Mohamed Helmi Jebnouni

■ Tuneeslane Mohamed Helmi Jebnouni on olnud abielus kolme eestlannaga.
■ Kaitsepolitsei soovitas äripartneril olla temaga suheldes ettevaatlik.
■ Juuni lõpust istub mees vahi all kahtlustatuna oma abikaasa Raili tapmises.

Jebnouni on tapatöö ainus vahetu tunnistaja. Vene Delfi väitel kuulsid naabrid, et mees olevat üritanud oma poega aknast välja visata. Tüli käigus haaras mees noa ja pussitas naist korduvalt.

Prokuratuuri teatel ei ole uurimise käsutuses andmeid, nagu oleks mees kavatsenud rünnata peale ema ka last. Põhja prokuratuuri pressinõunik Arno Põder lükkab ümber ka kuulujutu, et korteris olevat tulistatud: “Tulirelvi ei leitud.”

Toimunust teada saades olid peretuttavad šokis. “See ei jõudnud mulle ajusse. Pole võimalik. Kui päris aus olla, siis ei mahu juhtunu tänaseni pähe,” sõnab üks Ekspressiga rääkinud inimene.

Jebnounile on praeguseks esitatud kahtlustus tapmises. Alates 28. juunist viibib ta vahi all ja soovib vabadusse saada. Tallinna ringkonnakohus arutab mehe taotlust järgmisel nädalal. Prokurör kahtlustatava vahi alt vabastamist veel juuli algul ei toetanud.

Loe tuneeslasest täpsemalt Ekspressist!