"Istusin koos kaaslasega bussi peale Rakveres ning juba linnast välja sõites arutasime, kas ikka kohale jõuame," rääkis reisija Karl (nimi muudetud, toimetusele teada).

Karli sõnul värises üks bussi sein tugevalt ning reisijad vaatasid pidevalt ringi, et ega kuskilt midagi kaela pole kukkumas. "Videosse oli seda raske võtta, aga tegelikult oli bussi sein täiesti lahti ning koos klaasiga kolksus vastu bussi. See on ju lausa eluohtlik, kuidas saavad sellised bussid üldse inimesi teenindada?" imestas Karl.

SEBE pressiesindaja Gert D. Hankewitz ütles Delfile, et tehniline rike liinil nr. 748 sõitnud bussil sõidu ajal tõesti tekkis, kuid tema sõnul polnud rike liiklusele ega reisijatele ohtlik ning buss jätkas sõitu sihtkohta. "Tallinnas läks buss kohe teenindusse, kus vahetasime kolinat põhjustanud detailid välja," selgitas Hankewitz.

"Paraku pole ükski tehnika 100-protsendiliselt ettearvamatute rikete eest kaitstud," ütles pressiesindaja ning lisas, et buss tehti teeninduses korda ning sõidab erinevatel liinidel edasi.

Hankewitz sõnas veel, et Tallinn-Narva liinil alustavad 24. augustist sõitmist uued Täistunniekspressi bussid, mille sarnased sõidavad praegu Tartu-Tallinna liinil.

Vaata bussis tehtud videot: