* Võimalusel kasutan ikka automaate. Viimasel korral tegin check ini netis ja mulle väga meeldis. Igati mugav. Letis registreerudes tuleb leppida letitöötaja pakutud istekohtadega, aga mulle meeldib rohkem ise valida.

* Pidin lendama AirBaltic nimelise lennufirma abiga 4 otsa. Mitmele lennule mul õnnestus teha check-in netis või automaadis? Õige vastus on 0. Süsteem ei võimaldanud iseteenindust nii keerukale reisile.

* Kasutan alati lennule registreerimisel automaate. KLM, Finnair, Lufthansa, Canadian Air. Kauglendudel on istekohad eelnevalt juba ostetud piletitel broneeritud. Saab valida endale sobiva istekoha ilma sekeldusteta. Alati edukalt.

* Check-in mõeldi ju algupäraselt välja selleks, et saada teada kas inimene on lennujaamas ja valmis pardale minema. Milleks seda 22 tundi enne kodus tehtavat registreerimist üldse vaja on. Lasku mul pardakaart välja printida ja kogu lugu. Nüüd hakkavad tekkima olukorrad, kus check-ini kodus teinud reisija võibolla ei jõuagi lennujaama, teda kutsutakse ja otsitakse ja kõik ootavad.

* Ma ei mäleta, millal lauas check-ini tegin. Tunduvalt mugavam ja kiirem on seda enne teha või automaadis. kui räige vajadus isiklik lähenemise ja sotsialiseerumise vastu on - siis maksadki oma kümneka.

* Eestonian Air on üks viimaseid, kes sellist süsteemi rakendab. Netis registreerimisega pole eales mingeid probleeme olnud. Samas on 22 tundi enne reisi lennule registreerimine liiga lühike aeg. Tallinna lennujaamas on olnud jama ühel korral, kui Lufthansa automaatidest üks ei töötanud ja kaks ülejäänut olid vallutanud mitte millestki mitte midagi aru saavad pensionärid, keda juhendas sama kõrgete teadmistega teenindaja. Kui automaate saab olema piisavalt ja assistendid suudetakse välja koolitada, ei ole mingit probleemi.

* Issakene, kas teile siis meeldib check-ini sabas seista? Väga mugav ju kodustes oludes ennast ise lennule ära registeerida ning omale istekoht valida. Isegi check-ini automaat meeldib mulle rohkem, kui letitöötaja - ei ole vaja kellegagi suhelda. Kahju ainult, et pagasi äraandmiseks kohti juurde ei ole tehtud.