Nimelt naasid neljapäeva öösel kaks naist ühest laeva klubist oma kajutisse, kuid pärast kajutiukse avamist tabas neid üllatus: ühe naise voodis magas võõras noor mees, vahendab Iltasanomat.

Ühe naise, Marjo sõnul oli mees mähitud üleni teki sisse ja ta kandis välisriideid.

"Me olime natukene ehmunud ja küsisime, et mida sa teed siin. Ta ärkas selle peale üles ja oli näha, et ta oli väga purjus," rääkis Marjo.

Esimesest ehmatusest üle saanud, suundus Marjo infolaua juurde abi otsima, kuid naise sõbranna jäi kajutisse valvama.

Pärast kajutiinfo kontrollimist küsiti Marjolt, et äkki tema sõbranna tõi mehe kajutisse, kuid kuna Marjo eitas seda kategooriliselt, siis visati mees kajutist välja.

"Mees ja turvamees jätkasid jagelemist ukse taga veel tükk aega. Mees väitis, et see on tema kajut," rääkis Marjo lehele.

Lõpuks kuulsid naised, et mees leidis oma kajutikaardi kuskilt üles ja turvamees juhatas ta teisele laevatekile.

Kuigi olukord lahenes kiiresti, olid naised siiski firma käitumisest nördinud. Marjo arvates ei olnud muud võimalust, kui et mõni laeva töötaja pidi võõra mehe nende kajutisse laskma. Naine kinnitas, et lahkudes lukustasid nad kajuti ukse.

Tallink Silja kommunikatsioonispetsialist Marika Nöjd kinnitas Iltasanomatile, et selline intsident tõepoolest neljapäeva öösel vastu reedet juhtus.

"Mehel oli lihtsalt vale kajuti number meeles ja ta kajutisse sisse lasknud töötaja ei kontrollinud kajutiinfot," selgitas Nöjd.

Laevakompanii esindaja sõnul oli tegemist üksikjuhtumiga ja naine kinnitas, et laevatöötajad kontrollivad alati kajutiinfot enne, kui kellegi sinna sisse lasevad.

Pettunud naiste sõnul on nad edastanud laevakompaniile kaebuse ning saanud vastuseks vabanduse.

"Mis oleks aga siis saanud, kui ta oleks voodisse roojanud või midagi varastanud? Töötajad oleks võinud tulla ja vähemalt linadki ära vahetada," on Marjo pettunud.