"Lähtudes menetlushuvist seoses käimasoleva kriminaalmenetlusega ei pea me vajalikuks rohkem midagi avaldada või kommenteerida," vastas Nääs EPLi soovile temaga intervjuu teha.

"Ajakirjandusliku uudisväärtuse rahuldamine ei ole meie kutsetegevuse prioriteediks ja seda isegi juhul, kui isikuks, kelle vastu huvi tunnete, on avaliku elu tegelane," lisas Nääs.

"Kõik, mida soovisime avaldada on avaldatud ja rohkem meil midagi lisada ei ole," teatas Nääs.

Savisaare 173 551 euro suuruse laenu kustutamise asjaolud on endiselt segased ning neile vastamise asemel on Savisaar pagenud Lõuna-Eestisse teadmata kohta. Savisaar volitas omalt poolt küsimustele vastama Nääsi, kes just teatas, et ei kommenteeri midagi.

Seoses sellega on endiselt vastamata rida küsimusi, milles alljärgnevalt toome ära väikese valiku.

Kas Edgar Savisaar on võtnud altkäemaksu?

Kas altkäemaksuks saadud raha hoiab ta oma kontol Šveitsis?

Kas ärimees Alexander Kofkinilt saadud 500 000 krooni laenu, millest Savisaar pole sentigi tagasi maksnud, on tegelikult varjatud altkäemaks?'

Kas Savisaare 173 551 euro suurune laen Peter Kaiserilt oli fiktiivne tehing, et varjata Savisaare enda raha tagasitoomist Šveitsist?

Kas Savisaarele väidetavalt makstud hiigelhonorari maksis ta endale ise, et varjata Peter Kaiseri nn laenu fiktiivset olemust?

Kas Arsai Investments on Savisaare kontrolli all olev firma?

Mis sai Arsai Investmentsi arvel olnud 470 000 eurost?

Nendele ja kõikidele teistele küsimustele peab Savisaar vastama. Tema pressitöötajad on kinnitanud, et Savisaar on ajakirjandusele avatud ja kavatseb lähematel kuudel osaleda erinevatel avalikel üritustel. Nende käigus avaneb tal lisaks lintide lõikamisele kindlasti ka võimalus vastata nii ülalpool toodud Delfi ja Eesti Päevalehe küsimustele kui ka teistele antud teema küsimustele, mida aeg tuua võib.