Kolmapäeval pärast infotundi kell 14 alanud istungil jätkus täiskogu tööaja lõppemise tõttu pooleli jäänud Keskerakonna fraktsiooni algatatud riiklike peretoetuste seaduse muutmise seaduse eelnõu esimene lugemine.

Riigikogu pressitalituse teatel kestab istung kuni päevakorra ammendumiseni, kuid mitte kauem kui neljapäeval kell 10, mil algab neljapäevane istung.

Neljapäeval kella 17ks on riigikogu juhatus kokku kutsunud juba täiendava istungi. Kui esimene täiendav istung pole piisav, et suruda enne suvepuhkust riigikogust läbi rida eelnõusid, teiste seas põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse (PGS) eelnõu, siis jätkatakse teise täiendava istungiga.

Kui aga kell peaks vahepeal näitama südaööd, tuleb riigikogu juhatusel välja kuulutada juba erakorraline istung, sest riigikogu täiskogu V istungjärgu viimane töönädal kestab kuni 20. juunini.

Punktid, mida Keskerakond seadusest välja jätta soovib, on õpetajate koormuse teema, klassijuhataja tasu kaotamine ja õpetajate atesteerimine.

Kell 21.51 jõuti kooliseaduse juurde ning riigikogu liikmete küsimustele vastas kultuurikomisjoni esimees Urmas Klaas. Kell 00.25 ei olnud küsimused veel lõppenud. include "/www/htdocs/delfi/includes/projects/misc/stream/riigikogu2.inc"; ?>

Viimati pidas riigikogu ööistungeid 2013. aasta eelarve vastuvõtmise ajal.