Paraadiga seoses soovib Haapsalu politseijaoskond pöörata linna külastatavate inimeste erilist tähelepanu liikluse ümberkorraldustele.

22. juunil toimub paraadi peaproov, mille tõttu on Haapsalu raudteejaama läheduses asuvad tänavad- Raudtee, Õpetaja, Mulla, Kiltsi tee ja raudteejaama esine väljak liikluseks suletud kella 16 ja 22 vahel. Lossiplats suletakse liikluseks alates kella 16st kuni paraadi ja sellega seotud ürituste lõpuni 23. juunil.

Seoses võidupüha paraadiga 23. juunil on eespool loetletud tänavad suletud kella 9.30 ja 13 vahel. Lisaks on Jaama, Posti ja Karja tänavad autoliikluseks suletud kella 11.30 ja 13.30 vahel.

Mõlemal päeval on parkimiseks suletud mitmed tänavad ja piirkonnad, mistõttu Haapsalu politseijaoskonna juht Margus Kaldma soovitab kõigil sõidukijuhtidel jälgida tähelepaneklikult liikluskorraldusvahendeid ja reguleerijate suuniseid. „Paraadile tulijatele on mõistlik parkida oma autod kesklinna piirkonnast pisut kaugemale ja tulla kohale jalgsi,“ soovitab Kaldma.

Ühistranspordi Raudteejaama peatus on ümberpaigutatud Lihula mnt Veekeskuse juurde. Lossiplatsi peatus on paigutatud apteegi juurde. Paraadi ajal on kogu liiklus marsruudil Jaama, Posti, Karja, Lossiplats suletud.

Margus Kaldma tuletab veel meelde, et Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Haapsalu teenindusel on 23. juunil avatud. „Teenindus on avatud 23. juunil alates kella 10st kella 14ni ja asub aadressil Jaama tänav 14/3. See on suurepärane võimalus kõigile, kellel on vaja taotleda dokumente,“ kutsub Kaldma üles. „Samal ajal on võimalik ka eelnevalt taotletud dokumendid kätte saada,“ lisab Kaldma.

Haapsalu politseijaoskond soovib kõigile paraadil osalejatele ja külalistele meeldivat võidupüha tähistamist Haapsalus ning loodab mõistvale suhtumisel.