"Eile hilisõhtul sõitis peakontor Võrru koos it-meeskonnaga. Võru arendusjuht, kes täna ütles, et hääled läksid mulle - ta lihtsalt sunniti seda tegema," rääkis Ojuland TV3le.

"Täna hommikust saadik on šantažeeritud minu assistenti Brüsselis, Anu Kikast, ma arvan, et ma olen sunnitud võtma tarvitusele meetmed ja pöörduma Belgia politsei poole, et erakond on andnud märku, et kas ta ei mõtleks selle peale, et tal on noor elu ees, et äkki talle ikka tuleb midagi meelde."

"Oleme jõudnud ajajärku, kus praegune erakonna esimees Andrus Ansip peaks hakkama vastutust võtma, sest manipuleeriv süsteem on kestnud läbi mitmete valimiste," leidis Ojuland.

Ojuland küsis, kuidas saab olla võimalik, et erakonna esimees ei tea seda, mis peakontoris tehakse. "Peakontorile alluvad kõik arendusjuhid üle Eesti, nad saavad käsklusi otse peakontorist."

"Minu meelest Reformierakonna moraalne allakäik sai alguse Andrus Ansipi saamisest erakonna esimeheks ja sellest ajast on hakanud domineerima üks tõde, see on Ansipi ja tema lähikondsete tõde," lausus Ojuland.