Osa Reformierakonna liikmetest said täna allpool oleva kirja, kus on refereeritud Taimi Sambliku jutt e-hääletamist uurivale töörühmale:

"Kristiina, eksitavad on need väited.

1. Erakond ei ole keelanud Taimi Samblikul Kristiina Ojulandiga suhtlemist. Seda on kinnitanud ka Taimi Samblik, muuhulgas on ta öelnud, et terve nädalavahetus on ta olnud telefonitsi kättesaadav, aga keegi pole temale helistanud.

Lisaks on Taimi Samblik väitnud töörühmale, et Kristiina Ojuland ja Einar Vallbaum on pakkunud talle võimalust sõita kuuks ajaks Tenerifele ja garanteerida aasta lõpuni sissetuleku, kui ta astub erakonnast välja, lahkub oma töökohalt ning teeb pressiteate, kus võtab kogu süü endale.

2. Vale on väide, et erakonna töötaja Reimo Nebokat on viibinud Kristiina Ojulandi aia taga. Ka seda on kinnitanud Taimi Samblik ja Reimo Nebokat. Samuti kinnitab seda Reimoga reede hommikul koos viibinud kolleeg.

3. Ei vasta tõele, et kohtumisel peakontoris sa selle kohta selgitust ei saanud. Lisaks ei ole kedagi "maapakku" saadetud, Taimi on selle kohta ka kirjutanud pühapäeval Lääne-Virumaa MKO listi.

Muuhulgas väidan, et Kristiina Ojuland on olnud kaasatud töörühma töösse esimesel võimalusel, s.o esmaspäeva hommikul kl 09.

Reformierakonna Lääne-Viru arendusjuht Taimi Samblik on öelnud, et 2011. aastal andis talle käsu valimistel hääli võltsida Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum ja tänavu Kristiina Ojuland. Mõlemal korral sai ta nii kokku 39 häält. Ehkki Samblik ütles, et ta mõistab oma teo tõsidust ning on valmis selle eest vastutust kandma, oli ta enda sõnul ainult käsutäitja.