Ema kirjeldab oma Facebooki lehel, kuidas suukorvistamata koer lõi hambad tema rannas mängiva lapse selga ning kuidas koer hiljem pures ka teda. Omanikud jalutasid samal ajal eemal.

"Kallid loomaomanikud - taltsutage oma loomi ning pidage kinni seadustest. Inimesed - olge ettevaatlikud! Ei kaitse teid koeraomanikud, ei kaitse teid seadused mida ei täideta, vaid te ise saate end kaitsta," kirjutas koeralt pureda saanud naine.

"Andke teada inimestest, kes oma koeri randadesse jooksutama tulevad, eriti veel ilma turvavarustuseta. Jagage infot oma tuttavatele loomaomanikele, hoiatage oma lähedasi, sest mitte kunagi ei tea, millal üks tore vahva suur karvane mõmmik teid ründab," lisas ta.

Hea Delfi lugeja, kas tegemist oli erandjuhtumiga või tead veel mõnda taolist juhtumit?

Millised on sinu kogemused hooletute Eesti koeraomanikega? Kus kandis käiakse koeri lahtiselt jalutamas? Jaga oma nippe, kuidas käituda kurja koera rünnaku korral!

Nii mõnelegi lugejale meenus artikleid lugedes, kuidas metsas sörkides tuleb lahtiste koertega võidu joosta, külatänaval rattaga sõites hüppab naabrimehe väike krants säärde kinni või poeuksest sisenemist takistab suukorvita koeravolask.

Eelmisel kevadel kirjeldas šokis jalutaja, kuidas ta pidi enese tahtmata võõra inimese suure lõukoeraga metsas mängima.

Jaga oma mõtteid kommentaariumis või saada need aadressil rahvahaal@delfi.ee.