Ansip ütles, et kui kohtumine toimub, on seal kavas arutada riikidevahelisi suhteid üldiselt, kuid kuna see kokkusaamine toimub multilateraalse kohtumise eel, siis võib see vabalt ka ära jääda.

"Jah, see kokkulepe on praegu olemas kohtuda ka kahepoolselt Vene Föderatsiooni ja Eesti Vabariigi delegatsioonide vahel. Peaksime käsitlema riikidevahelisi suhteid. Aga sellised kohtumised, mis toimuvad multilateraalsete kohtumiste veerel, on tavaliselt lühiajalised ja teemad pole väga sügavutiminevad, vaid üldisemad. Mul on hea meel, et see kohtumine on kokku lepitud, aga ma palun mitte väga kurvastada, kui see kohtumine jääb ära," ütles Ansip.

Ta lisas, et on Medvedeviga küll varemgi kohtunud - viimati rääkisid peaministrid pikemalt Laoses toimunud Euroopa ja Aasia  riikide tippkohtumisel. "Oleme ka enne seda omavahel suhelnud, Londonis olümpiamängude ajal, Berliini müüri langemise 20. aastapäeva tähistamisel... See oleks üks kohtumine, millel kindlasti on kaalu võrreldes eelmiste kohtumistega rohkem," sõnas Ansip, kuid rõhutas taas, et see ei pruugi üldse toimuda.