Ise samuti kunagi röövimise eest vanglakaristust kandnud katlustavate ema Maia rääkis Delfile, et tema ei ole oma laste teguviisis süüdi. "Milles mina oma laste tegudes süüdi olen? Mina istusin oma karistuse juba 30 aastat tagasi," ütles Maia ennast õigustades.

Kohalik Tamsalu elanik Rudolf rääkis aga Delfile, et ema Maia olevat tema teada eelnevalt inimese tapmise pärast vangis istunud. Niisamuti olevat ka Marily mõrvas kahtlustatav 33-aastane Nataša mehe teada veetnud aastaid vangis samuti tapmise pärast.

Lääne-Virumaal Tamsalus leiti reede hommikul kella 7 ajal matkarajalt 15-aastase tüdruku noahaavadega surnukeha.

Hukkunu oli Kuressaares elanud 15-aastane Marily, kes oli Tamsalus elava sama vana Valeriga internetis tutvunud ning talle külla sõitnud.

Politsei pidas mõrvas kahtlustatavana kinni Valeri ning tema 33-aastase õe Nataša.

Kahtlusaluste ema rääkis meediale, et Marily oli Valerile külla sõitnud, kuid kohanud seejärel vägivalda. Nimelt olla teda pekstud ning haiglasse viidud neiu olla selle kohta isegi politseile avalduse teinud. Miks ta aga haiglast välja saades tagasi Valeri ja tema õe juurde läks, seda Valeri ema selgitada ei osanud.

Prokuratuur on käivitanud kriminaaluurimise karistusseadustiku mõrva käsitleva paragrahvi järgi.

Süüdimõistmisel selle paragrahvi alusel näeb karistusseadustik ette kaheksa- kuni 20-aastase või kuni eluaegse vangistuse.

Alaealisele saab sama kuriteo eest mõista maksimaalselt 10-aastase vangistuse.