Kuna järgmisel nädalal riigikogu istungit ei toimu, siis koguneb riigikogu õiguskomisjon 11. märtsil ja enne seda arvatavasti midagi ei toimu. Vaher lausus tänases Eesti Päevalehes, et sellest, mis juhtub, saame rääkida kahe nädala pärast. Seni lubas ta pidada läbirääkimisi parlamendierakondadega, et arutada Kama kandidatuuri.

Formaalselt on õiguskomisjonil vaid nõuandev roll. "Sisuliselt tekitaks meie mitteärakuulamine väga tõsiseid poliitilisi probleeme. Peaminister ja president on rõhutanud, et meie arvamus on oluline," rääkis Gräzin.

Justiitsministeeriumi vanglate asekantsler Kamale heitis Gräzin ette kahte asja. Esiteks pole ta PPAs töötanud. PPA juht peaks aga Gräzini hinnangul olema inimene, kes on süsteemis alustanud ja seal karjääri tehes lõpuks juhi kohale tõusnud. "Väljast inimese toomine pole olemuslikult õige," kritiseeris Gräzin.

Teiseks tegi Gräzini väga ärevaks Vaheri jutt, et tuleb uus tase, uus areng, et Kama puhastab Augeiase talle ehk viskab sõnniku välja. "Mõnda aega on PPAl õigus, et nad rahule jäetakse. Neid on reformitud kaks korda aastas juba aastaid. Nüüd oleks hea aeg, et mitte ühtegi reformaatorit ligi lasta. Oleks vaja normaalset politseikindralit, kes seda lihtsalt juhiks. Nüüd pannakse veel üks Herakles, kes lõhub kõik maha," pahandas Gräzin.

Samas leidis ta, et Kama kuuluvusel IRLi pole mingit tähtsust.