Strauss-Kahn kaebas, et raamat tekitab temas õudust, vahendab BBC News.

„Mulle aitab sellest, et inimesed mind ära kasutavad. Ma tahan ainult ühte asja, et mind rahule jäetaks,“ ütles Strauss-Kahn teisipäeval.

Iacub ei maini Strauss-Kahni raamatus nimepidi, kuid on avalikult teatanud, et just tema on raamatu peategelane, keda Iacub kirjeldab kui „pooleldi meest, pooleldi siga“.

„Sul on olnud pikk nimekiri... enamasti vulgaarsete ja ebaatraktiivsete naiste seksuaalsetest vallutustest,“ kirjutab Iacub. „See on tõelise sea üks ehtsamaid ja imelisemaid jooni, helduse vorm, mida sa näitad üles kõigi naiste vastu, kes on valmis su vastu võtma.“

Strauss-Kahn väitis, et raamat on eraelu puutumatuse rikkumine. Tema advokaadid nõudsid, et raamat tuleb keelata või kui seda ei tehta, siis tuleb selle esmatrüki igasse 40 000 eksemplari lisada vaheleht. Mida selles kirjutatakse, pole seni teada. Raamat peaks müügile tulema kolmapäeval.

Samuti nõuti Iacubilt ja kirjastuselt Stock 100 000 eurot kahjutasu ning ajakirjalt Le Nouvel Observateur, mis raamatust katkendeid avaldas, vabandust esikaanel.

Kohus otsustas, et ajakiri peab maksma 25 000 eurot kahjutasu ning avaldama selle kohta teate.