Meil on olemas üks Swedbanki pangaautomaat, millest Kadrina elanikkonnale täiesti piisab. Samas on kord paari kuu jooksul siiski olukordi, kus automaadis enam väikseid kupüüre ei ole, ning kui sularaha vaja on, oled sunnitud 500-eurose välja võtma, kuna ainult need on pangaautomaadis alles. See tekitab aga ebamugavusi. Teiseks probleemiks on harva tekkinud see, et automaat väidab õige salasõna/koodi olevat vale ning "sööb kaardi ära".

Kui vaadata olukorda SEB panga klientide küljest, siis neil Kadrinas lihtne ei ole. Neil on võimalus raha välja võtta postkontoris, kuid peavad tasuma selle eest teenustasu. Teine võimalus on sõita bussi või autoga lähimasse linna (kas siis Tapale või Rakverre), et sealt raha välja võtta, kuid taaskord tekib lisakulutusi. Ometi on SEB panga teenused kohati mugavamad: on olemas ISIC student kaart, mida Swedbank ei paku. Kadrina elanikuna olen valinud Swedbanki kaardi ainult selle tõttu, et siin on vaid selle panga automaat. 

Ilma sularahata aga hakkama ei saa: bussid ning kooli söökla ja puhvet on kohad, kus kaardiga maksta ei saa. Mõnedes bussides küll saab maksta spetsiaalse bussikaardiga, kuid see ei kehti ju kõigi busside puhul.