Nimetatud veokil olemas sõidukikaart, mis kehtib 2016. aasta 1. juunini. Sõidukikaardi väljastamise aluseks on aga OÜ Kiili Autoveod autoveo tegevusluba number RVTL000788, mis on tänavu 24. oktoobril kehtetuks tunnistatud. Seega on kehtetu ka eelmainitud sõidukikaart, mis tähendab, et sellise veokiga ei tohiks tööd teha. Arvestades sõidujälgede puudumist auto ümber olnud lumel, siis vähemalt viimastel päevadel keegi autoga sõitnud ilmselt ei ole.

Teatavasti alustas prokuratuur mullu 16. märtsil OÜ Autorollo pankrotihalduri avalduse alusel kriminaalmenetlust pankrotiavalduse õigeaegse esitamatajätmise tunnustel.

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse ja tema abikaasa Rain Rosimannuse vastu esitati kohtusse ligi 500 000 euro suurune hagi, sest neid süüdistatakse Autorollo üle tegeliku kontrolli omamises ja firma varast tühjaks kantimises.

Hoolimata sellest, et Keit Pentus-Rosimannus ja tema abikaasa on kõiki süüdistusi eitanud, on ajakirjanduses siiski avaldatud fakte, mis seavad nende mitteseotuse firma juhtimisega küsimärgi alla.