"Tunnustame visionääri, kes julges unistada väga suurelt, et ta ehitas oma idee nullist üles, omamata selja taga mingeidki riiklikke plaane või otsuseid, mis sellist objekti rajama kohustaks või seda isegi soosiks," ütles Postimehe vastutav peatoimetaja Anvar Samost. Ta märkis, et Lennusadama näol on tegu maailmatasemel objektiga.

Dreseni idee tuua allveelaev Lembit kaldale küpses juba ammu ning ehkki esimene projekt - viia muuseumlaevad Admiraliteedi basseini ja Lembit sinna tootmishoonesse - ebaõnnestus, ei löönud Dresen käega.

Postimehe teatel peavad nad oluliseks Dreseni julgust võtta ette selliste mõõtmetega projekt, mis kerkis ja kasvas peaaegu nähtamatult, nii et isegi muuseumi töötajad ise ei jaganud algul ülemuse vaimustust sellisest lennusadamast.

Eelmisel aastal andis ajaleht tiitli Eesti kasutamata CO2 saastekvoodi müügi korraldajatele Anne Sullingule ja Hannu Lampile, tunamullu Eesti esimest kopsusiirdamist juhtinud kopsuarst Tanel Laisaarele ning 2009. aastal kirjanik Sofi Oksanenile.

Aastatel 1997-2001 andis tiitlit välja Postimehe ajakiri Luup, pärast seda ajaleht Postimees.