Juhtum leidis aset 2011. aasta oktoobris-novembris, kirjutab Turun Sanomat. Noor naine oli mehel külas ning seejärel sõitsid nad vaatama noormehe isa. Külaskäigu lõppedes, kui naine tahtis oma koju minna, ei lasknud mees teda enam korterist välja.

Mees ähvardas saata tuttava kamba vägistama naise õdesid, juhul kui too talle ei kuuletu. Lisaks ähvardas ta naist ja tolle peret muu vägivalla ning tapmisega - seda juhul, kui naine lahkub tema korterist. Mees võttis naiselt ära tema riided ning passi, et naine ei pääseks pakku.

Ühe tunnistaja sõnul tohtis naine käia poes ainult mehe loal ning isegi siis jälitas mees teda ning kontrollis, et naine ei põgeneks. Tunnistaja kinnitas kohtus, et mehe hirmutamine ei jäänud pelgalt ähvarduseks.

Tunnistaja sõnul oli ta juures, kui 20-aastane mees vägivallatses oma isa korteris julmalt naise kallal. Mees tiris alasti naise duši alt teise tuppa, samal ajal naist pekstes ja lüües. Naine oli peksmise ajal pikali maas.

Peksmise käigus haaras mees pussnoa ning üritas sellega naist lüüa. Naisel õnnestus noahoop tõrjuda ning tal said haavata ainult käed.

Ohvri sõnul oligi see vangistuse jooksul ainuke kord, kui mees teda füüsiliselt piinas. Enamasti oli tegu vaimse vägivallaga.

Naine rääkis et kartis meest sedavõrd palju, et ei julgenud korterist põgeneda ka neil harvadel kordadel, kui ta jäeti sinna ilma valveta.

Tunnistaja sõnul oli naisel mehega sundsuhe ning naine kartis kohutavalt. Tunnistaja kartis meest ka ise ning palus kohtul tagada kohtuistungi järel oma turvalisus.

Kohtualune oli varem kriminaalkorras karistatud röövi eest. Nüüd karistas kohus teda aasta ja kümnekuulise vangistusega. Lisaks pidi ta ohvrile maksma 4500 eurot tollele tekitatud kannatuste ja füüsilise valu eest.