Regionaalminister Siim Kiisler veedab jõulud koos perega. "Iga aasta toome koos lastega metsast kuuse ja käime kelgutamas," kirjeldas Kiisler oma pere traditsioone. "Jõuluõhtul oleme kodus, kindlasti käin kirikus."

"Kingituste kohta teadsid mu väiksemad lapsed rääkida, et kõigi eest hoolitseb jõuluvana vastavalt sellele, kes kui hea laps või täiskasvanu on olnud aasta jooksul," vahendas minister oma laste sõnu.

Kaitseminister Urmas Reinsalu on jõulude ajal koos naise ja lastega. "Enne jõululaupaeva toome muidugi kuuse tuppa," ütles Reinsalu. "Käime perega sugulasi vaatamas. Meie jõululaual on kodused jõulutoidud. Piparkooke teeme ka," lisas Reinsalu.

Reinsalu avaldas lootust, et jõulde ajal on inimestel võimalus olla koos armastatud lähedastega.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder veedab jõulud perega kodus Viljandis. "See, et ma saan oma perega koos olla, ongi kõige suurem kingitus," ütles Seeder ja soovis kõigile Eesti inimestele, et nemadki saaksid oma lähedastega koos olla, lisaks veel jõukuse ja tarkuse kasvu ning vähem energiajookide tarbimist.

Ka siseminister Ken-Marti Vaheri jaoks on pere suur väärtus ning jõulud veedab ta koos oma lähedastega. Traditsioonilised jõulud pereringis veedab ka hiljuti sotsiaalministri ameti justiitministri ameti vastu vahetanud Hanno Pevkur.