Politsei andmetel lahkus Tairi ööklubist kella poole kahe ajal. „Kell 1.50 tulid artistid lavale,” rääkis diskor Delfile, et Tairi lahkus enne artistide pealeminekut.

Diskori sõnul oli pidu tavapärane, kõigil oli lõbus ja keegi eriskummalise käitumisega silma ei jäänud. Tairi lahkumine ei paistnud samuti kuidagi silma, kuna ruumis oli diskori hinnangul 500-600 inimest ja välisuks jäi tema vaateväljast eemale.

Käekott peo lõpuni diskori laua all

„Mingi kell tõi üks tüüp, kes töötaja moodi välja ei näinud, mulle käekoti ja ütles, et hoia seda siin. Rohkem ta ei öelnud mitte midagi. See oli kas vahetult enne või pärast artiste. Ma panin selle koti laua alla,” kirjeldas diskor vahejuhtumit, millest ta toona suurt mõelda ei osanud.

„Kui pidu oli läbi, siis see kott oli ikka seal laua all. Jätsin selle programmi organiseerinud inimese kätte, aga siis ma ei osanud veel midagi arvata. Kui keegi midagi toob, siis ma ikka võtan vastu. Ma ei oska oodata, et midagi võib kunagi juhtuda õhtu poole,” rääkis ta.

Diskor oli kohal peo lõpuni ning ta märkis, et üllatuslikul kombel polnud Tairist juttu ka peo lõpu poole. „Huvitav ongi, et ei olnud,” kommenteeris ta.

„Laupäeval vaatasin Delfi uudiseid ja esimene asi, mis silma jäi, oli kohe Club Tartu. See oli minu esimene šokk. Lugesin ja mõtlesin, et mis asja. Ma esimest korda kuulsingi sellest, kui lugesin seda uudist.”