Pentus-Rosimannus avaldab intervjuus, kuidas ta leidis oma isa kodust pärast enesetapukatset. Äripäevas, Eesti Ekspressis, Delfis ja Eesti Päevalehes avaldatud meilivahetus Keit Pentus-Rosimannuse palvetega jagada Autorollo tegevuse kohta infot ka tema ja ta abikaasaga pärineb isa enesetapukatsele järgnenud nädalatest.

„Me nendel nädalatel, mis 2010. aasta aprilli esmaspäevale eelnesid... tagantjärgi süüdistan ennast ka, et ma ei küsinud piisavalt palju,“ märgib Pentus-Rosimannus.

„Kui mind tahetakse panna vastutama asjade eest, mis on seotud minu tegevusega, siis sellele on lihtne vastu vaielda, seal on lihtne end kaitsta. Aga kui rünnatakse ühest küljest minu pere selle tõttu, et ma olen poliitikas ja teisest küljest rünnatakse mind läbi minu pere, siis see on selline asi, mille eest kaitsta on end keeruline. Aga ma ütlen praegu veel, et ma ei ole teinud midagi valesti ja ma ei saa omaks võtta seda, kui mulle proovitakse inkrimineerida asju, mida ma teinud ei ole.“

Pentus-Rosimannuse selgitusi Autorollo ümber puhkenud skandaali ja sellega seotud dramaatiliste detailide kohta saab lugeda homsest LPst.