"Olen viimase pooleteist aastaga käivitanud globaalselt tegutseva ettevõtte ESC Global Security, mis on just saavutanud rahvusvahelisel ja üsna kompromissitul turul stabiilse positsiooni. Eesti ettevõttena oleme suutnud pressida ennast otsese tööandjana suurte Briti, USA ja Iisraeli ettevõtete vahele, kellel on sageli riiklik tugi, siseriikliku turgu kaitsvad regulatsioonid ja ajaloost tulenevad võimalused," teatas Rahumägi.

"Me ei tee alltöövõttu suurtele, vaid oleme ise rahvusvahelised tööandjad. Täna tunnustavad meid kõik peamised rahvusvahelised kindlustusketid laevanduses, et kaitsta igat tüüpi laevu kõige ohtlikemates piirkondades. Oleme teostnud üle kahesaja eduka kaitsemissiooni India ookeanil," lisas Rahumägi.

"Täna töötab meil üle saja endise eriväelase kuuest eri riigist. Me loome töökohti juurde neile, kes muidu oma erialal erasektoris tööd ei leia. Professionaalid säilitavad kvalifkatsiooni, saavad uusi kogemusi ja on alati võimalikeks riiklikeks ülesanneteks valmis, kui seda vaja peaks minema. See kõik on olnud ühe meeskonna suur pingutus ja ma ei saa täna seda meeskonda maha jätta," selgitas Rahumägi.