Savisaar sõnas, et eile justiitsministri kohalt tagasiastumisest teatanud Kristen Michal teeb nüüd riigikogus ilma.

"Olen ministrikandidaatidega päris rahul. Mõlemad on linna kogemusega, mõlemad olid linnas linnaosa vanemad. Ma usun, et nendega saab nii mõnigi küsimus lahendatud," rääkis Savisaar. "Olgu see siis seotud Rõivasega, mis puudutab Haaberstis tervishoiuastuse käima panemist. Seal on asju, kus leiab ka justiitsministriga ühist tegemist."

Saatejuhi küsimusele, kas ka peaminister Andrus Ansip tuleks välja vahetada, vastas Savisaar, et tavaliselt käituvad reformierakondlased tema soovitustele vastupidiselt.

"Ma usun, et püütakse sotsiaalministri ja justiitsministri vahetusega piirduda. Seda enam, et uue valimistsükli alguseni on jäänud üsna vähe aega. Praegu peaministri või partei esimehe vahetus väga tark samm ei oleks," leiab Keskerakonna esimees.

"Kõik sellised skandaalid saavad Tallinna meeri sõnul alguse partei enda seest. "Keegi teine ei saa neid [skandaale] organiseerida," rääkis Savisaar.

"Ma arvan, et Ansip tegi vea, kui teatas, et tema rohkem valitsusi üles ei ehita," leiab Savisaar, kelle hinnangul tekitas see erakonnas kolmes-neljas inimeses mõtte, et ka neil on marssalikepike olemas.