Kohtumisel küsiti Savisaarelt ka Tallinna järgmise aasta eelarve kohta.„Oluline on kõigepealt see, et Tallinna linnavalituses on tähtis kõik, mis on seotud lastega. Me oleme järgmiseks aastaks kavandanud iga lasteaia juurde mänguväljakud. Sellist asja pole Tallinnas kunagi varem olnud, see maksab miljon eurot ja võib-olla läheb isegi kallimaks," lausus Savisaar.

Teine oluline projekt on Savisaare sõnul tasuta linnatransport. See on küll kallis ehk maksab umbes 12 miljonit eurot, "aga usume, et tallinlane ütleb meile selle eest aitähh ja see on üks meie prioriteetidest," lisas Savisaar.

Kindlasti on prioriteet Savisaare sõnul ka mitte ainult lisapensioni maksmine igale inimesele tema sünnipäevaks, vaid apteegikaupade odavamaks tegemine. "Oleme sõlminud Euroapteekide ketiga lepingu, et meie inimesed hakkavad sealt odavamalt ravimeid saada," lausus Savisaar.

Kohal oli ka teisi tuntud keskerakondlasi, nagu Priit Toobal, Taavi Aas, Ester Tuiksoo ja Marika Tuus-Laul. Osad neist pidasid ka rahvale kõne.