Esimene täiendav istung algab reedel ning juhul kui Keskerakond jätkab venitamistaktikat võib eelnõude arutelu pikeneda läbi kogu nädalavahetuse esmaspäeva hommikuni.

Riigikogu pressitalituse teatel toimub esimene täiendav istung reedel algusega kell 13 kuni päevakorra ammendumiseni, aga mitte kauem kui laupäeval kella 12ni.

Juhul kui esimese täiendava istungi päevakorras olevad kõik eelnõud ei saa läbi arutatud, toimub teine täiendav istung laupäeval algusega kell 16 kuni päevakorra ammendumiseni, aga mitte kauem kui pühapäeval kella 14ni.

Juhul kui ka teise täiendava istungi päevakorras olevad kõik eelnõud ei saa läbi arutatud, toimub kolmas täiendav istung pühapäeval algusega kell 18 kuni päevakorra ammendumiseni, kuid mitte kauem kui esmaspäeval kella 9ni.

Esimese täiendava istungi päevakorras on kõik need eelnõud, mille arutelu jäi riigikogu täiskogu IV istungjärgu 10. töönädalal pooleli või mis jäid sel töönädalal läbi arutamata.

Lisaks on päevakorras viis eelnõu. Teise täiendava istungi päevakorras on kõik need eelnõud, mis jäid esimesel täiendaval istungil läbi arutamata.

Kolmanda täiendava istungi päevakorras on kõik need eelnõud, mis jäid teisel täiendaval istungil läbi arutamata.