Kiri ööistungilt 73: Nüüd tuli küll ära. Keskerakond näitas oma nullbitise olemuse ilmselt omaenda lohakuse tõttu ära. Opositsiooni suhteliselt halb deodorant Kadri Simson arvas heaks, et katkestada järjekordne eelnõu, kaitseväkke puutuv, võiks olla üks tema nutikamaid mõtteid. Järgnevalt peaks aga iga viimnegi idioot asjast ise edasi aru saama. Mis siis juhtus? Kadri ise voolas kohe peale 10-minutilise vaheaja võtmist saalist minema nagu elutiigi loputuskastist allalahiseva veega kasutu konnakulles ja ilmselt isegi ei punastanud.
Paraku juhtus nii, et tema ja Keskerakonna algatatud liigutuse (et siis katkestamisettepaneku) poolt oli täpselt 0 (null) saadikut. Mis omakorda peaks tõestama antud võimlemisringi idiootsust.
Milline äge ajakasutus.
Tervitage, head kolleegid, oma lasteaiakasvatajat ja samas tahaks teha pai ka matemaatikaõpetajale.
Mul on nüüd kõrini, lähen vahepeal minema.

Oma 72. kirjas ööistungilt kirjutab Raid, et puldis päevitavad kordamööda Peeter Võsa, Toktor Vasiljev ja kõik neid teised, vahepeal hiilib ka härra Must, tütre nime ei mäleta. Ja arutavad, et kas sõdur on õpetatud tapma või üldse, kuidas korda valvata. Lisaks on vaja lobiseda ka küünetehnikutest ja pensionäridest. Ja hetkel, mil Võsa ütleb puldist, et ta "natuke mõtleb" ei usu ma üldse, et mõtlemisvõime siin elab.
Samas küsib ta kolm mintsi kõneaega juurde, kuna vaja on iriseda "õhukese riigi" üle.

Iga kord kui räägib hõre Võsa, meenub Sass Suumani luuletus, mille nimi oli "Kapijoodik" ja mis kõlas:
KAPIJOODIK
Aju sile
maks kurruline

Kiri nr. 71 on järgmine: Mulle tundub, et Kadri Simson arvutas kogu kahju kokku, mis tema majapidamine alkoholiaktsiisi tõusust kannatama hakkab, võttis ruudulise paberi, kirjutas sinna südantlõhestava pisara saatel sel juhul joomata jäävad viina- ja õllekastid üles, sattus paanikasse ning palus alkoholiaktsiisi tõstmise eelnõu katkestada. Ja võttis 10 minutit vaheaega, et kusagil rahulikult nutta.

Paraku läks kokkuhoiuprogramm perse, katkestus hääletati maha – nii et napsiga võib Kadril mõnel määral keerulisemaks minna. Samas võin teda lohutada: pudel salaviina peaks tema Narva kolleegide andmetel maksma 5 eurot, ehk saab oma 3500 eurose palga juures 700 pudeliga kuus mingil moel siiski hakkama.

Kiri ööistungilt 70: Opositsioon tõuseb, "töörahva" eest võitlejaid on saalis juba 2, kes hääletavad. Samas oleks siin mingil moel vaja geograafilist sekkumist. Näiteks geograafiline idioot Aivar Riisalu istus hääletuse ajal täiesti valesse kohta, hoopis Mati Raidma kõrvale ja Ergma hakkas puldist õiendama. "Istuige oma kohale", käratas Ene, aga Riisalu ei liigutanudki ennast. Kusagilt tagantpoolt saalist oli kuulda karjatus "koht".
Sealjuures küsis tolmune Simson uuesti vaheaega. "Palun 10 minutit", teatas Kadri.
"Kas tõesti 10 minutist piisab", ironiseeris Ene Ergma.
Hea küsimus.
Hakkasin mõtlema. Äkki ei piisagi.
Huvitav, kas 10 aastast piisab?