Suure osa sellest summast on advokaadibüroo teeninud tänu ühele kohtusaagale, kus vastamisi on Paldiski linnavalitsus ja endine linnasekretär Kuldar Salumets. Kohe kui linn oma ametniku vallandab, läheb ta kohtusse, võidab, naaseb tööle ja saab jälle kinga. Praegu on käsil juba kolmas ring, vahendab ERR Uudised "Pealtnägijat".

Salumets ütles, et põhjus, miks linnavalitsus temast lahti tahab saada, on see, et eelmine ja praegune linnavõim ei saa omavahel läbi.

Noore juristi palkas 2008. aastal tööle toonane linnapea Jaan Mölder. Legendaarne ja skandaalne poliitik, kelle vihavaen Paldiski tänase meeri Kaupo Kallasega on kaudselt võtnud lausa veriseid pöördeid. Kui pärast 2009. aasta kohalikke valimisi jäi Mölder võimust ilma, vabastati Salumets esimest korda usalduse kaotuse tõttu.

2010. aasta jaanuaris vaidlustas Salumets oma esimese vallandamise kohtus, mis ta aasta lõpuks ametisse ennistas. 15. detsembri hommikul ilmus linnasekretär võidurõõmsalt oma tööpostile. Salumetsa sõnul jõudis ta teenistuses olla pool tundi, misjärel tehti uus distsiplinaarmenetlus ja ta kõrvaldati taas töölt.

Salumets läks teise vallandamise järel uuesti kohtusse, protsessis poolteist aastat ja võitis taas. Tänavu augustis ennistati ta ametisse ja 28. kuupäeva hommikul läks linnasekretär taas tööle.