Pool kõigist küsitletutest ütlesid, et väitlus ei pannud neid rohkem hääletama kumbagi presidendikandidaadi poolt. 28 protsenti teatas, et debatt kallutas neid vabariiklaste kandidaadi Mitt Romney poole ja 21 protsenti, et see pani neid eelistama demokraat Barack Obamat, teatab CNN.

55 protsenti küsitletutest arvas, et asepresidendil läks paremini kui arvati ja 51 protsenti leidis, et ennast ületas kongresmen Wisconsinist.

Vahega 50 protsenti 41 protsendi vastu arvasid vaatajad, et ennast väljendas paremini pigem Ryan.

7/10 leidis, et Biden kasutas rohkem aega vastase ründamiseks ja see võib olla põhjus, miks Ryanit peeti meeldivamaks (53 protsenti 43 protsendi vastu). Ryanil oli küsitluses kerge edumaa ka keskmise ameeriklase probleemidega kursis olemises.

Asepresidendikandidaatide üks peamisi ülesandeid televäitluses on veenda ameeriklasi, et nad on võimelised ameti üle võtma, kui presidendiga midagi juhtub. Küsitlus näitab, et mõlemat meest peetakse presidendiks olemiseks pädevaks umbes võrdsel määral.

Üks kolmandik küsitlusele vastanutest nimetas end vabariiklasteks, 31 protsenti demokraatideks ja 34 protsenti sõltumatuteks.

CBS Newsi küsitlus otsust veel mitte teinud valijate hulgas andis Bidenile Ryani ees edu 50 protsenti 31 protsendi vastu.