"Üks vanahärra seisab maja ees ja hõikab sõbrannat. "Elasin siin kaks aastat tagasi," räägib ta. "Enam ei ela siin. Nüüd on siin vaid narkomaanid ja mõned vanainimesed,"…ohkab ta.

Mahajäetud elamud on lahti ja nende peal harjutavad oma kätt nii püromaanid kui ka relvavennad. Näha on imelike aukudega katkiseid klaase.

Põlenud maja kõrval elumaja juures tuigerdab narkomaan, üks noorem paarike läheneb samuti sellele majale, kus väidetavalt narkootikume müüakse. Neiu jääb õue, poiss läheb telefoni haarates majja.

Ühe mahajäetud maja juures paarutab Soome numbritega kastiauto, suitsupilv üleval. Mänguväljak nutab laste järgi, kes siin kunagi kilkasid. Nüüd aga kasutatakse liivakasti prügikastina.

Mere ääres parklas on neljameheline brigaad, kes selles veidi absurdses keskkonnas hakkavad veelgi absurdsema tegevusega tegelema. ISS-i kombinesoone kandvad mehed panevad kokku võsatrimmerid, tagurdavad kastist maha muruniitja ja asuvad võitlema muruga. Niitja laveerib süstalde ja tühjade viinapudelite vahel."