Delfi fotograaf käis vaatamas, kuidas õpilased hommikuti kooli jõuavad.

7.30 - jõuab kooli juurde fotograaf.

7.38 - peatub kooli parklas Dussmann Security patrullauto, sellest väljub kollase vesti ja nokamütsiga liiklusreguleerija, kel käes sau. Patrullauto sõidab ära.

7.39 - reguleerija teeb tiiru tee ääres, vaatab autosid, sügab kukalt, töö on algamas.

7.45 kuni 8.00 - "kollane vest" jookseb autode juures ringi, annab korraldusi, vaatab, et kõik sujuks, suhtleb. Tema vasak käsi on rusikasse tõmbunud.

8.00 kuni 8.15 - liiklus intensiivistub, autosid tuleb aina juurde, peatub koolibuss. "Kollane vest" sahmib juba korralikult, kõlavad viled.

8.17 - liiklus on muutunud veelgi tihedamaks, parkla on autosid täis, "kollane vest" jookseb kord ühe kord teise masina juurde, vehib sauaga, vilistab, vannub, käsi on ikka rusikas. Reguleerija hüüab ühele signaali andvale autole: "No, mis sa karjud ometi.". Autojuht muigab talle vastu, sest tööle on ju vaja jõuda. Kakumäe poolt tulev suund seisab, "kollane vest" vehib sauaga, pea käib kiiremini kui öökullil, edasi-tagasi.

8.18 - parklasse sõitvad ja parkimiskohta otsivad masinad saavad kordamööda reguleerijalt noomida. Üks abiturient pargib vanematelt kingiks saadud läikiva Audi A6 just sinna, kust eelnevalt üks masin minema on saadetud, võtab pagasnikust võrkpalli ja läheb kooli.
"Kollane vest" vaatab mujale ega märka abiturienti. Ta reguleerib parklaotsas liiklust, sau on üleval, käsi käib, vile teeb häält.

8.19 - liiklus ilmutab rahunemismärke, lapsed on kooli jõudnud.

8.22 - Reguleerija topib saua paremasse püksitaskusse ja süütab rahustava sigareti, "kollase vesti" igahommikune hullumaja on möödas.

8.37 - fotograaf lahkub sündmuskohalt.