Kui välja arvata Venemaa, ei paista riigikogu liikmeid naaberriigid väga huvitavat - lisaks mainitud Läti rühma 12-le liikmele kuulub Eesti-Soome parlamendirühma 23 liiget ja Leedu omasse 14 liiget.

Eesti-Rootsi rühma kuulub 17 liiget, Eesti-Taani rühma 20 ning Eesti-Poola rühma 15 riigikogu liiget.

Populaarsemad on aga Eesti-USA rühm, kuhu kuulub 44 liiget ning Suurbritannia rühm 36 liikmega.

Eesti-Saksamaa toetusgruppi kuulub 23 liiget ja Eesti-Prantsusmaa rühma 14. Hispaania gruppi kuulub täpselt poole rohkem liikmeid kui Portugali omasse - vastavalt 22 ja 11 liiget.

Vähe huvilisi on aga Afganistani grupis, sinna rühma kuulub vaid üheksa riigikogu liiget. Sama vähe on liikmeid Kirgiisi ja Kambodža grupis, veel vähem aga Aafrika grupis (kaheksa liiget).

Viimastel aastatel kogu Euroopa ja ka Eestis pideval kõneaineks oleva Kreeka riigi parlamendirühma riigikogus ei ole.

Parteitu riigikogu liige Juku-Kalle Raid selgitas, et parlamendirühma astutakse vabatahtlikult oma huvi järgi. "Hiinas tahavad käia kõik, võõrustatakse hästi ja see on meie kommaritele käitumisomane. Aga Läti pole vastaval tasemel seksikas ja nii astubki Läti rühma vähem inimesi," rääkis Raid Delfile.

Raid kuulub ise Aafrika, Albaania, Armeenia, Aserbaidžaani, Georgia, Kirgiisi, Moldova, Ukraina ja Venemaa parlamendirühma ning mitmetesse toetusrühmadesse.