Pealinnas toimusid 1. septembril kooliaasta alguse aktused ka Vanalinna hariduskolleegiumis, Rocca al Mare koolis, Reaalkoolis, Pelgulinna gümnaasiumis ja Tallinna Laagna gümnaasiumis.

Narva Pähklimäe gümnaasiumis ja Õigeusu humanitaarkoolis toimusid samuti pidulikud aktused 1.septembril. Kesklinna gümnaasium, Eesti gümnaasium, Vanalinna Riigikool, Kreenholmi gümnaasium, 6.kool, Peetri kool, Paju kool, Soldino gümnaasium, Humanitaargümnaasium ja Täiskasvanute kool alustavad uut õppeaastat esmaspäeval, 3.septembril.

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasimis toimus avaaktus juba eelmisel laupäeval, 25. augustil, hansagümnaasium alustas ka täna. 1. septembril toimusid aktused veel Koidula gümnaasiumis, vabakoolis, Rääma põhikoolis, Vanalinna põhikoolis ja Raeküla koolis.

Hea Delfi lugeja, kuidas möödus sinu ja su kõige pisemate esimene koolipäev? Kirjuta meile, kuidas jäid rahule kooli avaaktusega, mis meeldis ja mis mitte? Armas lugeja, anna meile teada, kas vihmane ilm kuidagi aktust ja meeleolu ka segas?

Ootame teie mõtteid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.