"Umbes ribide kõrgusel selja taga on toolis mingi õmbluse koht või mingi muu asi, mis sisuliselt pressib terve sõidu vastu selga ja ei lase toetada," kirjeldas Delfi lugeja oma ebamugavat lennukogemust.

Eelmine operaator andis Embraer 170 lennukid Estonian Airile üle koos olemasoleva sisustusega käesoleva aasta alguses. Esimesed kaks Embraer 170 lennukit saabusid lennufirmale käesoleva aasta veebruaris, kolmas märtsis ja neljas aprillis.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelineni kinnitusel alustati mugavama reisikogemuse pakkumiseks uute lennukite saabudes koheselt läbirääkimisi istmekatete valmistajatega.

"Uutel tehasest saabuvatel lennukitel on tellija poolt valitud toolid koos katetega sisse ehitatud. Lennufirma võtab valikut tehes arvesse mugavust, istme kaalu, sobivat värvi ja palju muud," märkis Eskelinen.

"Nii saame täna öelda, et Embraerite istmekatted vahetatakse välja juba saabuval sügistalvisel hooajal, see on ajal, mil kõik neli Embraer-tüüpi lennukid läbivad plaanijärgse hoolduse," selgitas Eskelinen.