Esmaspäeva hommikul tungis kuus maskides ja püstoliga relvastatud kurjategijat panga filiaali kassajuhataja korterisse. Viimase mees ja kooliealine poeg seoti kinni, misjärel võeti naise käest kassa ja rahahoidla võtmed. Lisaks sellele saadi tema käest pangakontori valve alt maha võtmise koodid. Neli kurjategijat lahkus seejärel korterist, kaks jäid sinna kuni 8.30-ni kohaliku aja järgi, vahendab Lenta.ru.

Samal ajal saabus pangafiliaali arveldusosakonna juhataja suvilasse viis maskides kurjategijat. Peremees, tema naine ja kooliealine poeg seoti kinni. Ka seal nõuti välja võtmed ja koodid. Kolm röövijat lahkus ja kaks jäi kuni 8.30-ni paigale.

Esmaspäeva hommikul ajavahemikul kella 5-st kuni 9-ni tungis 16 kurjategijat pangakontorisse. Signalisatsioonisüsteemi häire peale kohale saabunud politseinikud ei leidnud sealt eest enam kedagi. Lõhutud oli vaid välisuks. Seetõttu arvati alguses, et kurjategijad ei jõudnud röövi toime panna. Hiljem selgus siiski, et raha on kadunud. Kahjusumma suurust ei teatatud.