Sel aastal märgistatakse pealinnas kokku paarkümmend kilomeetrit ühistranspordiradu.

"Võib öelda, et kolmveerand on tänaseks tehtud. Töid jätkatakse järgmisel suvel. Tallinn ei saa ju kunagi valmis, ütles Ülemiste vanake," lausus Delfile Raepressi toimetaja Jaan Rõõmussaar.

Gonsiori tänavale ja Paldiski maanteele tehakse veel sel hilissuvel uued ühistranspordirajad.

Nurinat ühistranspordile mõeldud radade tekitamise üle on pealinlaste poolt tulnud palju. Kurdetakse, et sügisel tekivad suured ummikud ja heidetakse linnavalitsusele ette, et konkreetset kava ja analüüsi tehtud muudatuste jaoks pole."Lihtsam oleks autorajad maha märkida," kirjutas üks kommentaator irooniliselt.

Hea Delfi lugeja, mis arvad sina linnavalitsuse kavast propageerida tasuta ühistranspordi ja maha märgitud bussiradadega seda, et inimesed linnas vähem autodega sõidaks? Nii mõnedki lugejad on arvanud, et abiks oleks seegi, kui ka autodel, kus on sees vähemalt kolm inimest, oleks lubatud ühistranspordi real sõita. Kirjuta meile, kuidas näeks välja ideaalne liiklusskeem Tallinna jaoks? Milliseid soovitusi sa linnale annaksid?

Ootame teie mõtteid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.