Narva mnt 63 juures tekkinud takistuse tõttu seisavad kõik 1. ja 3. liini trammid, kokku vähemalt 10 trammi.

Tallinna Linnatransprodi AS-i trammidispetšer ütles BNS-ile, et katki läinud bussi tõttu seisab trammiliiklus 1. ja 3. liinil ning katkise bussi taga on kinni üle kümne trammi. Seisak tekkis kella 8.45 ajal.

Dispetšeri sõnul põhjustas seisaku buss, mis ei saa tehnilise rikke tõttu omal jõul liikuma ning tema abistamiseks saatis Tallinna autobussikoondis välja abiauto.

Trammid seisavad ka Poska ja Weizenbergi tänaval ning Poska tänavalt ei ole võimalik sooritada parempööret Narva maanteele, sest tramm seisab ees.

Tallinna Linnatranspordi ASi suhtekorraldaja Kalle Mihkels teatas kella kolme ajal, et trammiliiklus liinidel nr. 1 ja 3. seiskus täna hommikul kell 8.47. Seda seetõttu, et Narva maantee 63 maja vastas tekkis kesklinna poole liikunud erafirma autobussil rike, mille tõttu buss jäi keset trammiteed seisma.

Sündmuskohale sõitis Mihkelsi sõnul kohe Tallinna Linnatranspordi AS-i bussipargi avariibrigaad. Kohapeal selgus aga, et kuna turvalisuse kaalutlustel on mitmetel bussidel turvaseade, mis mootori seiskumise korral lülitab sisse pidurisüsteemi, siis polnud võimalik bussi rööbastelt teisaldada.

Hiljem tuli esimesele avariibrigaadile appi ka trollibussipargi avariibrigaad ja kutsuti välja puksiirauto. Veidi enne keskpäeva õnnestus ühiste jõududega seiskunud autobuss trammirööbastelt ära pukseerida ja trammiliiklus taastus kell 11.59.