48-aastast naist vaevasid uimastiprobleemid ning seetõttu hülgaski endine seltskonnatäht viis aastat tagasi oma sõbrad. Daily Maili andmeil oli Eva Rausingi narkosõltuvus teatud ringkondades üldteada.

Sõbrad üritasid naist sõltuvusest vabanemisel aidata, aga tulemuseta. Rausing teadis oma sõltuvusest ning kirjutas jaanuaris 2010 oma äiale avameelse elektronkirja.

"Tunnen end surevat. Osa minust ei taha mingil juhul surra ning tahab võidelda, võidelda, võidelda selle vastu. Aga ma libisen minema ja palun abi," kirjutas Eva Rausing Hans seeniorile.

"Kui midagi ei muutu, siis ma suren, Hans. Aga ma tunnen, et ei taha surra enne, kui oled proovinud kõike ja palunud abi ka sinult. Su poeg tunneb end lootusetuna, ehkki ma olen olnud tema läheduses. Olen teda lahti laskmas, sest muutun üha nõrgemaks."

Seda kirja aga Eva Rausing ära ei saatnud.

Eva Rausingi mees, 49-aastane miljardär Hans Kristian Rausing on vahistatud, kahtlustatuna oma abikaasa mõrvas.

Eva Rausing tõusis pakenditootja Tetra Paki perekonna kaudu üheks Suurbritannia rikkamaks naiseks.

Hans Kristian ja Eva Rausing elasid Londoni ühes kallimas ja uhkemas, 15 miljonit naela maksvas Belgravia villas, kuid olid oma väljanägemiselt viimasel ajal nagu asotsiaalid. Paaril külas käinud isikud on kirjeldanud, et suutmata end narkootikumidest võõrutada, olid Hans Kristian ja Eva sulgunudki oma palee kahte tuppa, mis paistsid välja nagu tüüpilised narkourkad.

Narkootikumidega oli paar kimpus juba aastaid ja nagu Briti meedia kirjeldab, kohtusidki Hans Kristian ja Eva esimest korda ühes USA narkovõõrutuskliinikus. Londonis nähti neid vahel ka heategevuslikel üritustel, millest mõni võitles isegi narkootikumide vastu. Mingil hetkel aga said narkootikumid neist võitu. 2008. aastal Hans Kristian ja Eva ka vahistati, kui nad üritasid smugeldada narkootikume USA saatkonna vastuvõtule Londonis.