Uudisteagentuur BNS vahendab pressiesindaja sõnu, et 139 surnukeha on leitud Krõmskist, üheksa Gelendžiki kuurortlinnast ja kaks Novorossiiskist.

Ministeeriumi regionaalharu esindaja ütles Interfaxile, et teadmata kadunud on neli inimest. Krõmskis on tuvastamata hetkel 20 inimese surnukehad, lisas ta.

Interfaxi kohapealne korrespondent Krõmskis ütles pühapäeval, et hommikul algas taas tihe vihmasadu, mis järk-järgult tugevneb. Samuti lööb äikest ja puhub tugev tuul, lausus ta.

Tema sõnul on Krõmski elanikud ja turistid paigutatud eriolukordade ministeeriumi püstitatud telklinnakusse.

Krõmski linnavõimude teatel alustatakse ohvrite matmist esmaspäeval.

Kogu piirkonnas on endiselt suuri probleeme mobiilside ja elektriga varustatusega.

Loodusõnnetuses on enim kannatada saanud 57 000 elanikuga Krõmski linn ja rajoon. Krõmsk asub 2014. aasta olümpialinnast Sotšist 200 kilomeetrit loodes.

Musta mere kuurortlinnades ei ole sugugi harukordne olukord, kus Kaukasuse mägedest algavad jõed suviste paduvihmadega üle kallaste tõusevad ja äkktulvi põhjustavad. Kohalike võimude sõnul on aga ebatavaline üleujutuste ulatus ja ohvrite arv.

Ametnikud ei oska suurt tulvaohvite arvu hästi põhjendada, ainsa seletusena on välja toodud, et veeuputus tabas paljusid inimesi une pealt.

President Vladimir Putin sõitis laupäeva õhtul katastroofipiirkonda, et end olukorraga kurssi viia.

Video pärineb väljaandest Kommersant