"Keskerakonna mainet püüti kahjustada kahtlustustega, mis ei osutunud tõeks – kahtlustuse ja läbiotsimise ajendina esitatud ilutulestike korraldamine ei olnud mõjutatud Keskerakonna poliitikute poolt," kinnitas Pukk. "Tänaseks on selge, et Tallinna Merepäevade ilutulestikku ei korraldanud Keskerakonnale 500-eurose annetuse teinud Võru ärimees Jüri Luik, vaid selle teostas hoopis tuntud pürotehnika ettevõte RUF. Võru folkloorifestivalil tegi ilutulestikku küll Jüri Luik, kuid selle ürituse korraldaja oli Võru maavalitsus, mida juhib IRLi liige Andres Kõiv. Keskerakonna poliitikutel aga pole kindlasti võimalik mõjutada IRLi maavanemat ürituste korraldamisel. Seesuguse seose loomine on meelevaldne."

Pukk on veendunud, et nende kuude jooksul toimunu on Keskerakonnale tuntavalt mõjunud, kuid hiljutine otsus kriminaalasi lõpetada annab partei liikmetele ja toetajatele uut indu seismaks Keskerakonna maailmavaate ja tõekspidamiste eest.

"Küll aga tekib küsimus – kes vastutab selle eest, et suurima opositsioonierakonna kaht esindajat riigikogus kuulati pealt ja füüsiliselt jälitati pea kaks aastat? Ja seda ajendil, mis praeguseks on ära langenud," küsib ta mõni tund pärast seda, kui EMOR avalikustas parteide populaarsusreitingu, kus Keskerakond oli märkimisväärselt kukkunud.