Jalgsi saab lennusadamasse ilmselt kõige lihtsamini Kultuurikilomeetri kaudu. Autoga on mõistlik sõita Soo tänava kaudu, kus kahjuks puuduvad viidad lennusadamasse. Kui GPS-i ei kasuta, on ebamugav õige teeots kätte saada.

"Isegi baptistide kogudusse on silt, aga vastrenoveeritud turismimagneti juurde viidad ei juhata. Kollased sildid hakkavad paistma alles siis, kui külastajad on juba sisetänavatele keeranud. Seal leiab õige tee kätte küll," kirjeldas Delfi fotograaf.

"Tänaseks on kaardistanud kohad, kus arvame, et inimestel oleks viitadest abi," ütles Lennusadama kommunikatsioonispetsialist Piret Rumm Delfile.

Tema sõnul tulevad sinna pruunid viidad, mida kasutatakse kultuuriobjektidele suunamiseks. "Nende ülespanek nõuab kooskõlastusi ning tegeleme nende saamisega," selgitas ta.

Praegu on Lennusadama külastajatele parkimiseks kohaldatud tühermaa.
Rumm kinnitas, et tasulist parkimist meremuuseum lennusadama juurde ei planeeri.

"Lennusadama Patarei-poolses küljes on meie parkla, mis mahutab kuni 50 autot," rääkis ta. Lisaks on angaaride ees ette nähtud parkimiskohad kolmele turismibussile.

Samuti rajati vahetult enne avamist parkla sadama peavärava juurde. "Tasandasime platsi ja katsime selle killustikuga," ütles Rumm. Hinnanguliselt mahutab see kuni 150 autot.

Rumm lisas, et detailplaneeringu järgi on Lennusadama juurde ette nähtud ka parkimismaja. "Millal see valmida võiks, meie vastata ei oska," sõnas ta.