Puiestee tänav oli liikluseks sel põhjusel suletud.

Päästekeskuse esindaja sõnul on päästetööde juht koos meeskonnaga kohapeal ning tegeleb kustutustöödega. Praeguseks teadaolevalt pressiesindaja sõnul õnnetuses kannatanuid ei ole.

Teatavasti asuvad Raadi piirkonnas muuhulgas ka vanad kasarmuhooned, kus kunagi asus ka Eesti kaitseväe väeosa. Nendes hoonetes on kohalike sõnul senimaani palju prahti, mille seas ka suur hulk vanu autokumme.

Tulekahjust tühjaltseisvas hoones teatati häirekeskusele kell 17.41. Päästjate saabudes põles ühekordne tühjaltseisva hoone (15x40m) katus lahtise leegiga ning hoonest tõusis suur suitsupilv.

Liiklus Puiestee tänaval on uuesti avatud, ent päästetööde tõttu võib olla siiski häiritud, kuid liikluseks on suletud Roosi tänav.

Kustutustööd käivad, sündmuskohal töötavad päästjad Tartust, Tõrvandist ja Tabiverest, päästetöid juhib Tartu operatiivkorrapidaja.

Päästeameti esindaja sõnul tulekahju lokaliseeriti kell 19.56. Päästetöö juhi sõnul kestavad järelkustutustööd veel aga vähemalt paar-kolm tundi.

Endiselt palub päästeamet Ülejõe linnaosas Puiestee, Kasarmu, Roosi, Peetri (Kasarmu tn poolne ots), aga ka Ujula tn piirkonna inimestel olla tähelepanelik tulekahjult leviva suitsu tõttu, mis on mürgine ja tervisele kahjulik ning soovitab hoida majade aknad-uksed kinni. Tuulega levib suits Narva mnt ja Supilinna suunas.